På julaften, året 2012 fikk jeg verdensbeste julepresang av den fine kjæresten min. En tur til en av verdens kuleste byer, nemlig New York. Vi skulle ikke reise før om et halvt år frem i tid, så den tiden var utrolig koselig. Vi hadde masse og glede oss til!

Siden jeg ikke har blogget på lenge, og heller ikke i den perioden så vil jeg fortelle litt om den fine ferien vi hadde der.

Først kan jeg starte med å fortelle at jeg ikke tok så masse bilder, noe jeg angrer veldig på. Jeg skulle ønske at jeg tok flere bilder av bygninger, hotellet vi bodde på og andre kule å fine ting og områder. 

Empire Hotel, hotellet vi bodde på. (Bildet lånt fra l0ve.blogg.no) 

I serien Gossip Girl, eier en av hovedpersonene, Chuck Bass dette hotellet. Det er blitt filmet mye av serien her. Både inne - og utenfor hotellet. Dere kan bare tenke dere hvor starstruck jeg var!? Jeg ser også mye på serien Keeping Up With The Kardashians og da Kim og lillesøsteren Kendall Jenner besøker New York bor de også på dette hotellet. Når vi skal tilbake til New York en gang i fremtiden, kan jeg godt bo på dette hotellet igjen! 

Hotellet ligger også kjempe sentralt, nærmt både Fifth Avenue, central park, rockefeller og times square. 

Vi var virkelig to skikkelige turister. Vi var på mye sightseeing og fikk sett egentlig det meste som er "verdt" å se. Igjen - bare utrolig dumt at vi ikke tok flere bilder! Her er vi i båt på vei til the statue of liberty. 

Her var vi i toppen av Empire state building.

 

På hotelltaket, badet vi og solte ossVi syklet og gikk turer i den fine parken, Central Park. 

Det var en super shopping og kjæreste tur, ikke minst en opplevelse for livet! Jeg elsker USA og skal forhåpentligvis tilbake allerede i sommer. Krysser i alle fall fingrene for det! 
Dagens harde treningsøkt er endelig over og det feirer jeg med gode og sunne havrepannekaker. Det er ikke alle som er like glad i havre, eller havregryn, men det kan altså bli så godt! Jeg pleier å lage havregrøt eller havrepannekaker, men det finnes også andre alternativer du kan lage av havre. Jeg skal vise dere hvor lett det er å lage havrepannekaker og hvor gode de både ser ut og smaker. Noen av dere vet kanskje allerede hvordan man kan lage havrepannekaker, men til dere andre, her er slik jeg pleier å lage dem. 

Du trenger altså: Ett egg, en skvett med melk og havregryn. (Det er også veldig godt å tilsette en halvbanan og/ eller sukrin om man syntes det er kjedelig med kun havregryn.) Det varierer hvor mye havregryn jeg bruker, men i dag brukte jeg ca 50g havregryn og da fikk jeg nok til to pannekaker. 

Alle ingrediensene blander du sammen og deretter steiker på panna. Ikke så vanskelig, eller hva? 

Når de er ferdig stekt liker jeg å ha på lett blåbær syltetøy og mager vanilje kesam. *Voilá*
Jeg fikk en veldig forsinket julegave i dag, nemlig napkin rings fra merket Riviera Maison som jeg liker så godt. Disse blir perfekte til dekking av bord, og skal bli godt brukt når jeg får middagsgjester. Det er så koselig å få familie og venner på besøk her i min egen leilighet. Da syntes jeg det er ekstra stas og kjekt, derfor liker jeg også å pynte så fint som jeg kan. 

I dag har jeg tilbrakt dagen hos mamma fordi hun har bursdag. Gratulerer med dagen (nok en gang) mamma! Super glad i deg :-)
Hele familien kom, og vi koste oss med en god og saftig sjokoladekake, krumkaker og is. *NAM*

Nå er det på tide å finne sengen. I morgen skal jeg på skolen og etter det venter en hard treningsøkt. Gleder meg til og komme i form igjen! God natt. Da er en ny uke startet og jeg nyter mandagskvelden i sofakroken med tente lys, noen interiør magasin i den ene hånden og en banan smoothie i den andre hånden, mens KUWTK (Keeping up with the kardashians) går på TV i bakgrunnen. 

Banan smoothien var veldig enkel i dag med få ingredienser, men veldig god! 

Jeg elsker interiør, og da er et interiør magasin akkurat hva jeg trenger! Her finner jeg spennende tips og mye inspirasjon. Jeg henter også mye inspirasjon fra Instagram. 

 

Nå skal jeg kose meg videre med mer inspirasjon og Keeping up with the kardashians <3 


Emilie
-WELCOME-


Mitt navn er Emilie Gravdal Risløv (20 y/o). Jeg elsker interiør, fashion og styrketrening. Følg meg gjerne på instagram: @ewiliee


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Mai 2015 · Januar 2015 · August 2014Kategorier


· Blogg · HOME & INTERIOR INSPIRATIONSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits