Eat well
Love your body 

  

 

 

 

 

 

 


Oppskrift: 


♥ Frosne jordbær (mine var ikke frosne denne gang, men men)

♥ En banan

♥ Litt havregryn

♥ 2-3 ss mager kesam

♥2 store ss med vaniljeproteinpulver 

♥Noen skvetter melk/juice 

 

 

 


  

Dette er en smoothie som holder meg mett lenge! Jeg liker veldig godt å drikke denne smoothien til frokost, før trening, etter trening eller noen ganger til kvelds. Jeg er så glad i smoothie nettopp fordi det er super enkelt å lage og det smaker super godt! Min "hemmelige" ingrediens i denne smoothien er vaniljeproteinpulver. Med denne ingrediensen smaker det hint av vanilje, samtidig som jeg får i meg mer proteiner noe som kommer godt med i en aktiv hverdag.

 

 

 
  

  

  


 

 

Disse søte brødrene, Havi og Morgan har meg og samboer passet i helgen. Sammen har vi hatt det gøy med masse turer i regnet og mye kos i sofaen. Kommer til å savne disse to. Passer de gjerne igjen! 

 

 

 

WOOF ♥

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 
 

Keep calm and fashion 

 

 

My new leather jacket from Zara


 

 

 

God søndagskveld. Om noen få strakser er det leggetid, noe som blir utrolig deilig! Denne søndagen har vært fin. Jeg hadde en herlig og lang treningsøkt i dag hvor jeg fikk trent hele overkroppen + tjue minutter kardio. Jeg har så mye treningsglede om dagen, det er så utrolig gøy. 

 

Etter middag kom mamma på besøk, hun hadde med seg en nydelig hjemmelaget banankake som vi koste oss med. #yummi 
Det er alltid like gøy med litt mor og datter tid. 

 

 

zzZZzZ

 

 

 

 
 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 Music - the voice of the soul  ♦

 

 

 

Si hei til min fine Geneva model S. Dette stereoanlegget er helt supert! Jeg liker å høre på musikk gjennom hele dagen. Gjerne når jeg slapper av, sminker meg, trener eller tar husvasken. Da passer det midt i blinken med denne fine dingsen her som både gir super lyd, er liten og tar ikke stor plass i stuen. Samtidig er den helt nydelig å se på og passer godt inn i interiøret mitt. 

 

 

 

 

 

 


Emilie
-WELCOME-


Mitt navn er Emilie Gravdal Risløv (20 y/o). Jeg elsker interiør, fashion og styrketrening. Følg meg gjerne på instagram: @ewiliee


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Mai 2015 · Januar 2015 · August 2014Kategorier


· Blogg · FASHION · FOOD & RECIPES · HOME & INTERIOR INSPIRATIONSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits